PROPRIETATILE TAMPLARIEI PVC PRODUSA DE NOVALEX

IZOLARE TERMICA SI FONICA:
Sistemul de ferestre GEALAN si-a dovedit eficienta in cursul ultimilor ani. Datorita profilului PVC, sistemului de garnituri si a geamului izolator consumul de energie este redus considerabil. Capacitatea de termoizolare este marita prin adancimea mare a constructiei profilului, de pana la 74 mm, de modul de constructie bazat pe trei, patru, cinci sau chiar sase camere interioare, de folosirea unui sistem dublu de etansare si a unui geam izolator corespunzator. Astfel caldura ramane inauntru iar frigul afara. in functie de cerintele statice, profilele sunt rigidizate cu profile din otel zincat. Materialul din PVC are calitati ridicate de izolare termica care nu trebuie create ulterior cu ajutorul materialelor de legatura, substanta de baza din care este creat profilul prezentand si avantajul unei intretineri usoare. Obtinerea unei ferestre corespunzatoare are o mare influenta asupra bugetului energetic al unei cladiri, alegerea tipului de fereastra folosit fiind o decizie importanta in cazul constructiei casei dumneavoastra. Izolarea la zgomot este asigurata prin solutia constructiva a profilului si prin tipul de geam utilizat. Se considera ca nederanjant pentru locuinta o valoare maxima a zgomotului de 65 dB. Principalele combinatii ale profilelor GEALAN reduc valoarea zgomotului cu 35-40 dB. Profilele din PVC, impreuna cu geamurile speciale de protectie fonica ce pot ajunge la grosimi de pana la 48mm, imbunatatesc protectia la zgomot si maresc astfel calitatea vietii. Cu ferestrele de tip GEALAN executate de NOVALEX ati facut alegerea potrivita!

RENTABILITATE:
Sistemul de garnituri duble (cauciuc rezistent la intemperii - APTK) isi pastreaza timp indelungat proprietatile si este usor de intretinut. Profilele permit montarea geamurilor cu grosimi diferite, fiind astfel posibila si montarea unor geamuri speciale: fonoizolatoare, antiefractie, antiglont, etc.
- Calitate: multe ranforsari intre camere ca si adancimea mare a profilului, pana la 74 mm, imbunatatesc rigidizarea si stabilitatea ramei ferestrei.
- Stabilitate: camerele principale se pot rigidiza in mod suplimentar cu armaturi din otel zincat; la usile de intrare sunt prevazute elemente suplimentare de colt. Pe langa economisirea de energie, poluarea fonica a devenit o problema ecologica ce influenteaza in mod negativ din ce in ce mai multi oameni. Sistemul de garnituri duble prezinta o protectie suplimentara impreuna cu profilul de fereastra - profil ce nu-si modifica forma de-a lungul anilor.Cu ajutorul foilor de geam izolator standard se poate obtine fara probleme o reducere a poluarii fonice cu 38 dB (A).

PROTECTIE ANTIEFRACTIE:
Hotii pot patrunde mult mai usor in casa prin ferestrele dosnice decat prin usile de la intrare - inlaturati aceasta posibilitate cu ajutorul ferestrelor inteligente dotate cu un mecanism sigur de inchidere. Profilele care protejeaza contra efractiilor, avand in interior o rigidizare de otel zincat, reprezinta un obstacol greu de trecut pentru vizitatorii nepoftiti. Posibilitatea montarii feroneriei antiefractie si a geamului izolator ingreuneaza orice patrundere din afara. Cu toate acestea nu trebuie sa renuntati la preferintele dumneavoastra privind stilul constructiei. Adancimea mare de constructie a profilului GEALAN, armarea acestuia pe toata lungimea cu otel zincat, montarea geamurilor speciale antiefractie si folosirea mecanismelor de inchidere in mai multe puncte sunt argumente convingatoare in ceea ce priveste siguranta,

GAMA DE CULORI:
Datorita gamei de profile coextrudate noi va putem satisface si pretentiile legate de paleta coloristica a ferestrelor Dvs.: rosu, maro, albastru, gri, verde, fiecare in nuante diferite astfel incat sa se asorteze cu restul ansamblului arhitectonic. Stratul de PVC coextrudat aplicat pe fata exterioara a profilului ii confera ferestrei o rezistenta imbunatatita la intemperii, calitatile estetice pastrandu-se chiar in cazul zgarierii accidentale a profilului datorita profunzimii stratului colorat (vedeti gama de culori RAL alatutata).

CONCLUZIE:
De cand a intrat in vigoare noua Ordonanta privind izolarea termica, este si mai importanta alegerea unei ferestre optime. Cu sistemul GEALAN executat de NOVALEX ati facut alegerea potrivita. O multitudine de avantaje va stau la dispozitie: o izolare fonica ridicata; o buna izolare termica; sistem de garnituri duble; o durata de viata ridicata; intretinere usoara; economie de energie; verificat RAL; incalzire minimala; diversitate de culori; rigiditatea profilului; foarte economice; sisteme de inchidere de inalta siguranta (antiefractie); o mare adancime de montaj (74 mm); exploatare usoara; 100% reciclabile; corespunzatoare din punct de vedere ecologic.
 
 
S.C. NOVALEX S.R.L. Cluj-Napoca Str.C.Brâncoveanu nr.15
Tel/Fax: Mobil: